Čo predseda mal a pri štarte sezóny nepovedal

Čo predseda mal a pri štarte sezóny nepovedal

Sezónu sme odštartovali, ale na začiatok som mal povedať aj pár organizačných viet, ktoré som nejak nepovedal.
Každopádne vďaka za to že ste prišli a sezónu sme teda otvorili.

Tak teda toto som mal a nepovedal:

Termíny tréningov sme nezmenili ani povinnosti členov sa nezmenili od vlani. Corona je stále s nami tak platí to čo vlani ohľadom dochádzky. Povinnosti sú zhrnuté tu.

K brigádam, najbližšie musíme spraviť pokrytie strechy, dúfam, že to zvládneme do konca októbra. Ak máme medzi sebou nejakého špecialistu na tieto práce nech sa prihlási Jozefovi Repčíkovi. Potom nás čaká pravidelná brigáda na brehu Váhu.
Členské sa nemení 10 euro na sezónu, žiadam členov zaplatiť do konca roka. V chatke je aj QR kód pomocou ktorého rýchlo zaplatíte s máte pokoj.

A dám ho aj sem :

Pre začínajúcich nečlenov bude zaradenie do dochádzky pre nečlenov podmienené vyplnením krátkeho formulára, až potom sa ich meno, prípadne prezývka ocitne v zozname a budú si môcť viesť dochádzku. Každý kto neprešiel v minulej fáze do zoznamu členov musí o zaradenie do tohto zoznamu týmto spôsobom požiadať, jedno či chodil sporadicky už 4 roky alebo jeden alebo začína, jednoducho nie je člen. Prosím členov ak niekoho dovedú aby ho predstavili predsedovi, prípadne prítomným členom predsedníctva. Marte nemusia tá to zvládne aj sama 😉 a na rozdiel od ostatných si aj zapamätá.

Formulár je tu: https://forms.gle/rQ8uxC54nqFRFTLEA. Predseda, alebo poverení členovia budú postupne pridávať z formulára mená do dochádzky.

Pre požiadanie o členstvo bude pripravený tiež podobný formulár z viacerými povinnými odpoveďami asap. Tlačiť sa bude zrejme len GDPR prehlásenie.

Plán činnosti

Bude aktualizovaný tiež asap. Aspoň v krátkosti čo nás čaká.

Najbližšie 3.10. sme pozvaní na Otvorenie sezóny na Oravskej priehrade. Prípadný záujem hláste predsedovi na tréningoch, prípadne v chate, snáď sa aspoň pár členov klubu zúčastní a oplatíme tak milú návštevu Oravcom. Možno by sme to mohli spojiť aj s nejakou turistikou na Orave (Roháče, Babia hora) A niekde na Orave prespať. Má byť cez víkend pekne.

Čo bude ďalej, zrejme zase ovplyvní hnusoba, ale iste pripravíme nejakú klubovú turistiku a vystúpime spoločne na nejaký kopec (plánovaný výstup na Minčol už nebude pri Petrovom 200 výstupe, možno 201 alebo zmeníme kopec)., Poplávame pri najbližšom splne, alebo až pri tom ďalšom. Či sa bude meniť čas aj tohto roku neviem, aj tak sme posun času využili len dvaja 😉
Individuálne bude plávať chladnú, neskôr studenú míľu či kilometer alebo polku (stále čakáme na návrh loga na tričko) a koncom roka vyhodnotíme.
Keď klesne teplota pod 4 stupne a nebude ľad spravíme klubové majstrovstvá, možno aj open pre iné kluby. A znovu asi budeme plávať ľadoplavca ak bude záujem.

Ak budú nejaké akcie iných klubov o ktoré bude záujem, dáme vedieť a prípadne sa zúčastníme, (Hrabovo a pod).

Či bude Slovenský pohár, naozaj neviem a či pôjdeme na MS IWSA do Ruska (silne pochybujem) ale možno pôjdeme do Katovíc na MS IISA. Vzhľadom na situáciu sa mi javí praktickejšie upriamiť našu pozornosť na Katovice a netrvať na tom, že to musí byť IWSA MS.

Iste pôjdeme niekam na bežkách, možno skiialpoch pokorčuľujeme, zahráme hokej ak bude kde a pod. Navrhnite aj iné zimné aktivity, čo by Vás bavili a zúčastnili by sa ich aspoň traja členovia klubu. (Práve som sa rozhodol, že na to aby sa niečo považovalo za klubovú akciu musia sa jej zúčastniť aspoň traja členovia. Ale pozvaní musia byť všetci).

Iste spravíme Mikuláša, koniec roka - kapustnicu a pod....

No a medzitým môžete relaxovať a samozrejme podľa chuti plávať 😉



Odpovedať