Farebný Šíp, alebo 2,75 člena je skoro ako traja

Farebný Šíp, alebo 2,75 člena je skoro ako traja

Podmienka, aby sa akcia zapísala análov činnosti klubu bola predsedom stanovená asi takto:

  • O akcii musia byť oboznámení všetci členovia, záujemcovia o členstvo. Nepodporujeme skupinkovanie, prípadne klub v klube.
  • Akcie sa musia zúčastniť aspoň traja členovia klubu.

Prečo toto na úvod? No lebo o turistickej akcii na Zadný Šíp dostali mail všetci členovia a nakoniec prišiel na stanicu Ivor a keďže si myslel že je sám, tak nastúpil do vlaku. Aké príjemné prekvapko, keď nie celkom v poslednej minúte nastúpila aj Milka s jej Ivanom.
Ivan nie je síce vedený ako riadny člen, ale akcií a života klubu sa zúčastňuje, tak ho teda berieme ako 3/4 člena 😉 Teda zaokrúhlene boli na akcii traja členovia.

(Michal H2., musel zostať v karanténe a Zuzka B. sa odhlásila. Dievčatá bežali v sobotu Ženský beh v BA, tak termín nevyhovoval ani Monike. A ešte reagoval myslím Peter O. ml, ktorý mal tiež čosi iné a Jožka R. skolil soplík. A Anka nám mávala vraj niekde z Moravy ale tam sme cez Malú Fatru nevideli. To len aby sa vedelo aký máme turistický potenciál na poslednú chvíľu a veríme že väčší by bol keby sme dali niečo dva týždne dopredu vedieť. )

Trasa bola dodržaná podľa návrhu: Kraľovany zast. (Dierová) , Podšíp, Zadný Šíp, Podšíp, Močiar, Kraľovany.

Počasie vydržalo, bol trochu opar, ale na kráse jesenných bučín to nič neubralo. Nikomu sa nič neprihodilo a Milka s Ivanom prežili aj Ivorovu skratku cez pichľavú mladinu ;).

Na stanici v Kraľovanoch celkom vhodne zameškal vlak, tak sme posedeli pri pivku a kávičke a pekný výlet za nami. A podakerí si aj plavky omočili aby mali čiarku 😉

Pár fotiek na ilustráciu:

Vrchlovka v klubových tričkách

Výhľady

Podšíp

Obhliadnutie z cyklotrasy

Močiar a jeho sírnaté výpary

Nabudúce (november) je v pláne výstup na Kopu z Krpelian s kúpaním v Rojkove.



Odpovedať