Plánovaná spoločná brigáda sa ruší definitívne a presúva na neurčito…

Plánovaná spoločná brigáda sa ruší definitívne a presúva na neurčito…

Edit: 23.10.2020 Nebrigádujte ani v skupinkách ako sa píše nižšie, počkáme...

Priatelia, viem že sa už neviete dočkať "opekačky" a plávania vo Váhu po spoločnej brigáde, ale čo sa dá robiť .
6 ks je naozaj málo a nás, ktorí by sme iste prišli je tak veľa.
Nebudeme zatiaľ robiť nejaký poradovník, podľa abecedy, alebo nejako inak, jednoducho dva krát sa necháme otestovať, potom počkáme, čo spravia dva týždne karantény a snáď nás znovu bude môcť byť spolu viac.
A budeme sa môcť spoločne stretávať nielen pri otužovaní v našej bažine, ale možno sa rozbehnú aj celoslovenské akcie, Mikulášske stretnutie, Vianočná kapustnica, Slovenský pohár.

Samozrejme, keby si niekto predsa len chcel v plánovaný deň, alebo hocikedy inokedy spoločne (do 6) s niekým odpracovať brigádnické hodiny, tak individuálne môže.

Čo nám treba urobiť:


1. Vytrhať inváznu zľatobyľ ako obvykle na svahu Váhu. Upraviť terén prezliekania pri Váhu. Prezrieť chodník, kade beháme nazad po odplávaní, kde tu niečo upraviť, odstrániť čo prekáža, o čo by sme sa mohli potknúť a tak, vyzbierať neporiadok atď.

2. Navoziť ešte nejaký štrk ku chatke - ukazuje sa že drenáž až tak spoľahlivo počas týchto dní nestíha a rozbahňuje sa nám to. Fúrik je za chatkou, lopata sa tiež nájde. Zatiaľ stačí na kopu ku chatke, prosím nie nie na koberec, niekde k lipke pri vchode 😉
Kusy umelého trávnika pri drevenej lavičke , ktoré sú tam len tak provizórne pohodené je možné nahradiť jedným kusom, ktorý treba ale "vyrvať" z odpaliska, Robota je to pre najmenej 6 mladých, silných mužov, stačí meter na vymeranie, nôž na odrezanie, palica na vymlátenie piesku a drúk na ktorom sa kus premiestni k fúriku a dovezie k chatke.

3. Úprava schodiska k Váhu bude vyžadovať, suchšie obdobie a viac materiálu, tak s tým pre teraz počkáme.

Tak ak by ste teda mali vôľu sa do niečoho z vyššie navrhovaného individuálne pustiť, neváhajte to oznámiť predsedovi, podpredsedovi, dajú Vám bližšie pokyny.
Samozrejme treba zdokumentovať situáciu pred a po Vašej aktivite.

Jeden komentár k “Plánovaná spoločná brigáda sa ruší definitívne a presúva na neurčito…

  1. Thank you for sharing your thoughts. I truly appreciate your efforts and I will be waiting for your next write ups thank you once again. Suzanna Solly Ardussi

Odpovedať