Krst 2024

Krst 2024

Načo sa trápiť, Jozef Repčík napísal v kovke všetko na svoju tvárostenu, tak to sem dáme. Stalo sa 3.3.2024.

Dnes sme pokrstili zopár nových členov klubu. Konkrétne dvoch odteraz už tučniakov. Vladku a Roba. Poliali sme ich studenou vodičkou, popriali im zdravie a potešenie z otužovania, potriasli krídlom a príslušný dekrét odovzdali. Spolu sme si všetci zaplávali v poriadne hrboľatej predjarnej vode.

Súčasne sme pokrstili aj novú varnicu na guláše, kapustnice a iné fajnovosti. Predseda sa opäť ukázal ako naslovovzatý varič, kapustnica bola výborná, bolo jej strašne veľa, a bolo by jej ešte oveľa viac, keby sa tam okrem mäsa, klobás a kapusty bola pridala aj voda. Nabudúce pridáme. Pridať by sme mali aj v získavaní a udržaní nových členov, lebo dvaja noví tučniaci, čo ako sa budú snažiť, posilnia náš kŕdeľ predsa len trochu skromne.

Pekne sme sa napchali sladkými koláčikmi sveta od výmyslu, akostným ríbezľovým, borievkovým i slivkovým mokom hrdlá zvlažili, príjemne tučniacky poklábosili a zhodli sa na tom, že podmienky, ktoré na to máme treba využiť aj častejšie.

Takže Vladka a Robo, nech vám ide studená voda na zdravie a úžitok a odhodlanie čvachtať sa v nej vydrží prinajmenšom do konca života.

Ešte pár fotiek na ilustráciu kto bol a kolko nás bolo 😉

Odpovedať