Plávali sme pre radosť a o dušu…

Plávali sme pre radosť a o dušu…

Diaľkové plávanie pre radosť Triple Crown


Zlaté piesky 13.6.2020
Organizátor: Delfíny Zlaté piesky

KONECNÉ RESUMÉ: ÚČASŤ Z 23 RÔZNYCH KLUBOV 90 PLAVCOV OD 8 PO 77 ROKOV A ZAPLÁVANÝCH 425 125 METROV

V Júni panovala v tomto hnusobou poznačenom roku uvolnenejšia atmosféra. tak sme sa mohli konečne zísť na neverejnej neorganizovanej akcii ktorá bola pomenovaná ako spoločný tréning. Nemali sme nejaké veľké skúsenosti s diaľkovým plávaním. S Miškou sme raz preplávali našu "bažinu" na dĺžku 7 km a inak nič. Ako je vidieť vo výsledkovej listine klubov, na Zlaté Piesky prišlo 8 ks tučniakov a toľko aj odišlo. Z 23 klubov sme nakoniec skončili na 3. mieste, nevyhlásenej súťaže.

Výsledovka

Podaktorí si počas plávania dopriali aj kávičku a iní plávali kým sa dalo a koľko im chutilo. Bola to fantastická akcia a vieme že sa bude opakovať tak vrelo odporúčame.

Pôvodne sa malo plávať štafetovo, alebo individuálne 15 km, kde sa hlásila dvojica našich "nenažraných" že to dajú ako Duo.
Hoci z toho nakoniec zišlo a každý plával za seba a nežná polovička Dua si dokonca počas akcie odbehla navariť a vychutnať kávu 😮 aj tak spolu naplávali skoro 20 km. (18 kôl). Potešili aj nováčikovia klubu a aj najstarší účastník Ivan.

Ešte pár fotiek, skutočne len pár 😉

Jeden komentár k “Plávali sme pre radosť a o dušu…

Odpovedať