Otvorenie 16. otužileckej sezóny

Otvorenie 16. otužileckej sezóny

Ahoj priatelia tučniaci,

možno neuniklo vašej pozornosti, že dňa 30. augusta  rozhodnutím vedenia SHMÚ bolo vypnuté leto a zapla sa jeseň. To znamená, že sa prestavili  termostaty na vzduch i vodu o cca 10 celziových stupňov nižšie. V dôsledku tohoto kroku sa podstatným spôsobom menia podmienky pre predmet našej činnosti.

Z pôvodne letného a nenáročného čľapkania v teplej vodičke sa v rozpätí pár dní posúvame do predprípravného obdobia na skutočné otužovanie a zimné plávanie. Pre tých z vás, ktorí ste alergickí na  plávanie v teplej vode a po celé leto ste pre istotu do nej nevstúpili, sa opäť otvára priestor pre návštevy Vodného diela, či iných okolitých  bažín a poskytnutie chladivého potešenia svojim teplom oslabeným telesným schránkam.

Pokiaľ tak chcete činiť aj v tejto sezóne pravidelne, svojou účasťou na spoločných plávaniach, vyjadrite to najlepšie svojou účasťou na oficiálnom

otvorení 16. otužileckej sezóny klubu Tučniaky

v nedeľu 20. septembra 2020 o 14.00

pri našej základni na Vodnom diele.

Aby sme stretnutiu dodali patrične slávnostný rámec, nezabudnite na tradičné, žlté klubové tričká. Stretnutie môžeme spojiť posedením, opekaním a konzumáciou čohokoľvek príhodného, zábavou ľubovoľného druhu.  Hyperaktívni jednotlivci môžu tiež medzi plávaním, rečou a hodovaním pokračovať v drobných úpravách okolia chatky.

Odpovedať