Trans Danube Swim 2022

Trans Danube Swim 2022

Za Tučniaky Žilina sa zúčastnili:

Peter C., Michal H., Svaťo O., Katka P. aj s manželom, Michaela P, Jozef C. Slavo M. aj s fotografkou a Michal S. a Ivor R.

Dopravu sme mali rôznorodú. Dve autá a vlak 6 ks išlo vlakom čo bolo na skupinu málo, lebo jeden je neplatič, dôchodca. Inak by sme každý ušetrili 2,30 na jednu cestu, keby... Tak nabudúce snáď nás bude viac.

Zabezpečenie čiapok malo tiež svoje nedostatky, ale nakoniec mal každý čo prišiel a dočkal sa tej svojej. Tiež sa nabudúce polepšíme.

Priebeh bol klasický s malou zmenou, že tentokrát púšťali vo vlnách po 250 ks plavcov a vody bolo pomenej ale ešte stále sa plávalo a nebehalo.

My sme chceli ísť v pvej vlne aby sa nám ušli melóny. Výsledkom bolo, že sme išli v až v tretej vlne, ktorá bola vlastne poslednou a už aj v nej sa štartovalo nie hromadne ale individuálne, kontinuálne.

Svaťo sa ponáhľal tak ho na posledných fotkách nie je vidieť a aj melóny s nami dlho nejedol...

Apropo aké melóny. Vlastne sa nám neušli, lebo asi ani neboli. Keď doplávali Miška s Ivorom tak medzi nimi prebehol rozhovor:

Ivor: "Ideme pohľadať veci, alebo ideme na melóny kým sú?"
Miška: "veci počkajú, ideme na melóny!"

No a na prvom stole neboli melóny ale pivo značky Bubo, tak zostali pri pive značky Bubo a možno by tam boli aj doteraz keby sa nakoniec neminulo . Samozrejme aj ostatná Tučniacka gruppa našla tieto melóny a takto to nakoniec dopadlo. Akurát predseda nemá v ruke "melón" ale banán, asi už mal akurát melónov dosť...

Potom sme sa už konečne mohli ísť tradične odfotiť s hradom, ale komu spadol uterák pri prezliekaní, vedia len Miška s Katkou a možno Ivor lebo už sa usmieva a má znovu v ruke melón.

No a ešte jedna v tričkách, teda väčšina mala....

Na ďaľší ročník 2023 sa prihlasuje tu: https://www.transdanubeswim.sk/ využite early Birds ešte dnes, zajtra už bude možno neskoro. Akcia vraj trvá len dva dni...

Odpovedať