Sezőna 2022/23 je otvorená.

Sezőna 2022/23 je otvorená.

2.10. 2022 sme otvorili sezőnu 2022/23 Keďže predsedu nebolo vždy dobre počuť a možno len dobre neartikuloval alebo aj niečo zabudol tak aspoň pár viet na ktoré nezabudol...

Pokračovať budeme v plávaní na VD Žilina. Pravidelne v utorky a štvrtky 16:15 (Dôchodcovia a im podobní, tak sa cítiaci aj tak budú chodiť 14:30). V nedeľu všetci o 14:00 bez pardónu, jedine žeby nie. Preferujeme účasť na tréningoch na VD, nezaujíma nás Vaše otužovanie inde bez nás.

Postupne bude teplota klesať a keď nám VD zamrzne, tak sa presunieme do Váhu, ten nezamŕza, jedine že by áno (vlani na malú chvíľu zamrzol, ale stačilo počkať kým začali vyrábať a bolo po ľade).

Nováčikovia sa primerane svojmu odhodlaniu a telesným danostiam otužia spolu s členmi a buď zutekajű alebo s nami zostanű a požiadajű o členstvo, lebo sa im s nami páči. Postup je popísaný na stránke.

Záujemcovia o budűce členstvo żiadame nahlásiť svoje Meno a Priezvisko, prîpadne len prezývku a mail adresu Marte Plaštiakovej (tajomníčka, klubu, ktorá jediná skoro všetkých pozná) aby sa dostali do zoznamu plávania a predseda im mohol posielať občasné správy o akciách. Všetko dôležité býva včas zverejnené aj na stránke www.tucniakyzilina.sk jedine žeby nie.

Členské 10 Euro je pre členov dobrovoľne - povinné a pre nováčikov len dobrovoľné ale vhodné, budeme ich mať iste trochu radšej...

Pár fotiek z otvorenia od Zuzkinej dcéry na predsedov ULE(J)FONE...

No a ešte aj v skoro chladnej vode s teplotou 12,7 °C pod Malou Fatrou

PS: Monika L. sa sťahuje do Krpelian tak vraj bude "tučniakovať" tam a pozdravuje ...

Odpovedať