5.kolo SPvZP Dunajská streda

5.kolo SPvZP Dunajská streda

Namiesto dlhých rečí pár fotiek a výsledky "našich"

Možno pribudne aj text, ak ho niekto napíše...

Naša výprava: dvaja rozhodcovia, aj ten hlavný, na jedného súťaživého tučniaka. (Zaváňa to, ale ...)

Výsledky:

Tak aj jedno zlato sa Ivorovi nakoniec v tých štyroch štartoch ušlo. Porazil skúseného prekonateľa kanála La-Manche v posledných metroch o hlavu. Snáď mu to Martin Š. dakedy odpustí.

Ešte pripájane vyjadrenie súťažiaceho na záver.
"Možnosti multištartu ponúkajú možnosť štartovať v neobmedzenom počte krátkych disciplín.

Predo mnou to vyskúšal Blažej Slabý a minule Martin Šugár. Napriek tomu, že Martin sa tesne pred pretekom vyslovil, že je to blbosť a už by do toho nešiel, chcel som to zažiť a skúsiť.

Naozaj je to náročné v krátkom slede cca po 15 minútach absolvovať 4 štarty. Už pri druhej stovke som cítil, že to nie je dobré a zle sa mi plávalo. (Asi sa mi zle plávalo aj preto, lebo ma Vojto obehol už na prvej otočke).

Na 50m tratiach to už bolo trochu lepšie (boli bez otočiek), ale po poslednej 50-ke som už rýchlo išiel do horúceho bazéna, kde mi dlho trvalo sa dotriasť a zohriať. A to som ešte mal výhodu pomerne teplého vzduchu vonku a len mierneho vetríka

Možno, ak by som ešte predsa len do toho niekedy šiel, tak keď bude voda nad 8-10°C a vonku bude pekne, inak radšej absolvujem jednu dlhšiu a jednu kratšiu trať ako obvykle, prípadne trochu menej kratších".

Vyhrievame sa v teplom bazéne ako jašterice na slniečku.

Že nám niektorým klepocú zuby, prítomnÿm nevadí...

O tri tÿždne 25.3. sa pláva v Trenčíne, snáď nás už bude viac a voda bude zase fajn.

Jeden komentár k “5.kolo SPvZP Dunajská streda

Odpovedať