Od zajtra sa nezhromažďujeme, otužujeme ďalej individuálne!

Od zajtra sa nezhromažďujeme, otužujeme ďalej individuálne!

Pravidelné spoločné tréningy utorok, štvrtok o 16:15 a v nedeľu o 14:00 sa týmto od zajtra, až do odvolania zákazu zhromažďovania, rušia.

Ak, by ste náhodou mohli prísť, iba akurát v tejto dobe, tak treba dodržať predpisy a nezhromažďovať sa zbytočne vo väčšom počte pri chatke, alebo na jednom mieste pri vode. Plocha priehrady je dostatočná na množstvo malých skupiniek.

Tým čo už nemusia chodiť do roboty, doporučujem cez týždeň chodiť k vode skôr, tak ako si zvykli chodiť v lete, alebo po zmene času v zime.
Ak by sa ich zišlo náhodou naraz viac ako 6, chlapi sa budú prezliekať pri vode a keby ich bolo viac ako 12, tak breh je dosť dlhý, aby dodržali odstupy medzi skupinkami a jednotlivcami. Samozrejme členovia rodín nemusia dodržiavať bez rúška 5m odstupy 😉

To isté platí aj pre mladších, doteraz pracujúcich, či študujúcich otužilcov, ženy sa môžu prezliekať pri chatke, chlapi pri vode a pri náhodnom väčšom počte dodržiavať rozostupy medzi skupinkami a jednotlivcami.

Chatka sa od zajtra bude otvárať len výnimočne, pri menšom počte ľudí, ako 6 a použije sa len ako prezliekáreň pre ženy v mimoriadnom nečase. Prípadne na dočasné uschovanie vecí jednotlivcov, ktorým nemá, kto veci postrážiť. Keďže nemá oveľa viac ako 15 m štvorcových tak by sa v nej naraz mal vyskytovať len jeden otužilec.

Analógová (papierová) dochádzka nováčikov sa týmto ruší, budú sa zapisovať len na internete na stránke po prihlásení.

Možno patríte poniektorí medzi rebelov a budete mať chuť protestovať proti opatreniam vlády, nerobte to prosím pod hlavičkou tučniakov!
Zbytočne na seba neupozorňujme, užime si vodu, kým nás od nej neodstavia, ako to spravili na jar talianom.

Dúfam, že to rýchlo prehrmí a minimálne pri kapustnici sa už budeme triasť po plávaní znovu spolu.

Čo spravíme so spoločnou plánovanou brigádou sa poradíme v predsedníctve, ale ako sa zídeme, keď nás je 7 zatiaľ neviem 😉

S pozdravom dozľadovenia tučniaci!

Váš odhodlaný predseda Ivor

Nie že si zaleziete niekde k peci 😉

Jeden komentár k “Od zajtra sa nezhromažďujeme, otužujeme ďalej individuálne!

  1. Marta Plaštiaková

    Ahoj Ivor, odhodlaný predseda.
    Keď nás je v predsedníctve 7, móžeš si telefonovať, písať SMS, resp. Četovať (či chatovať)?
    Pozdravuje Marta

Odpovedať